Manažér a jeho ghostwriter i whistleblower - Tuma, Miroslav
Manažér a písomnosti. Pojmové vymedzenie a vlastnosti ghostwritera (tzv. tieňový autor). Príprava prejavu pre šéfa. Príprava článkov a písomných materiálov pre šéfa. Etický rozmer ghostwritingu. Pojem whistleblower (tzv. donášač).