Odchádzajúci rýchlik prosperity - Sotník, Alexander
Odborníci považujú cestovný ruch za odvetvie budúcnosti. Cestovný ruch a jeho podiel na ekonomickej situácii štátu. Vplyv cestovného ruchu na vývoj zamestnanosti - nové pracovné príležitosti. Cestovný ruch z národohospodárskeho hľadiska. Jeho vplyv na rozvoj dopravy, informačných technológií a infraštruktúry. Budúcnosť cestovného ruchu. Európsky trh cestovného ruchu a porovnanie Slovenska. Informačné vákuum.