Prístavy a diaľnice európskej logistiky - Vereš, Juraj
Slovenský výber na jedinečnom podujatí v talianskom Friuli Venezia Giulia, kde sa diskutovalo o trendoch logistiky. ICE - obchodný servis pre Európu budúcnosti. Technický rozvoj a investície - motor logistiky. Investície do logistiky - investície pre Európu.