Slovenská republika pod priemerom - Polakovič, Ivan
Výročná správa OECD "Pohľady na vzdelávanie -ukazovatele 2002" a jej výsledky hodnotenia efektívnosti a kvality vzdelávacích systémov v členských krajinách. Výdavky na žiakov a študentov. Priemerná dĺžka vzdelávania v krajinách OECD. Niekoľko štatistických údajov. Príjem a pracovná doba učiteľov. Rozdiely medzi pohlaviami u dospelej populácie v rámci podielu stredoškolsky vzdelaných.