Vplyv ekonomickej reformy na konkurencieschopnosť SR v priestore EÚ - Baláž, Peter
Transformácia slovenskej ekonomiky, konkurencieschopnosť. Dominantná úloha slovenského priemyslu. Úroveň pripravenosti slovenských firiem a podnikov na nové konkurenčné prostredie. Vysoký stupeň obchodnej integrácie SR s krajinami EÚ. Oblasť colnej ochrany. Štruktúra (ne)zamestnanosti. Vývoj na trhu práce po vstupe do EÚ je obtiažne predpovedať.