Svet chce jazdiť na plyn - Lipianska, Ľudmila
Európska asociácia pre vozidlá poháňané stlačeným zemným plynom chce do roku 2020 nahradiť 20 percent používaných pohonných hmôt alternatívnymi palivami. Čo krajina, to iný model (Nemecko, Francúzsko, Egypt). Španielsko, kde ako alternatívne palivo používajú skvapalnený zemný plyn. Plynové autobusy vo svete. Odpor zo strany ropných spoločností. Plynofikácia v USA. Projekt plynofikácie na Slovensku.