Začlenenie a vylúčenie v období transformácie a integrácie - Čambáliková, Monika
Začlenenie a vylúčenie. Začlenenie a sloboda pohybu. Začlenenie a participácia. Začlenenie a občianstvo. Začlenenie a sociálna integrácia. Vylúčenie a chudoba. Začlenenie a vylúčenie v dokumentoch EÚ. Sociálna integrácia v programoch EÚ. Integrácia, Európska únia a Slovensko. Sociálna Európa - vízia alebo utópia?