Panuje tu vlčí zákon - Lipianska, Ľudmila
Investície do ľudského kapitálu - teória a prax. Firmy v strednej Európe a ich starostlivosť o ľudský kapitál. Investície do stabilizácie zamestnancov vo veľkých spoločnostiach. Investície v malých a stredných firmách. Záchrannou pákou môže byť dobrá firemná sociálna politika a široká škála iných výhod. Redukcia na trojicu výhod. Sociálne výhody podľa veľkosti firiem. Redukcia stavu zamestnancov. Vysvetlenie výrazu outplacement. Outplacement na slovenskom trhu.