Řízení firemní kultury - Urban, Jan
Obsahové vymedzenie kultúry firmy. Normy pracovného správania sa. Kultúra firmy a manažérsky štýl. Diagnóza firemnej kultúry. Hlavné prvky úspešnej firemnej kultúry. Formovanie žiaducej firemnej kultúry.