Komunikace v krizi
K najvýznamnejším príčinám firemných kríz v súčasnosti patria konjunkturálne vplyvy a zmeny trhu, ako i riziko vyplývajúce zo závislosti na jednom zákazníkovi. Štrukturálne príčiny kríz. Krízová komunikácia. Stav firmy pred krízou a stav po kríze.