Personální marketing - Poláková, Ivana
Nové ekonomické podmienky vytvárajú potrebu nových metód a nového prístupu riadenia ľudských zdrojov. Vymedzenie personálneho marketingu a jeho nástroje. Ciele personálneho výskumu. Vzťahy medzi trhom pracovných síl, podnikom a jeho zamestnancami.