Individual farmers in Slovakia: Typology, recruitment patterns and sources of livelihood - Blaas, Gejza
Vznik samostatne hospodáriacich farmárov na Slovensku po r. 1989. Typy farmárskeho hospodárenia. Typy individuálnych fariem. Sociálne zázemie farmárov. Zdroje obživy. Individuálne farmárčenie sa na Slovensku nestalo dominantným, ale vytvára stabilizovanú zložku poľnohospodárskeho sektora.