Štúr sa možno v hrobe neobráti - Rundesová, Táňa
Úloha počítača vo vývoji dieťaťa. Informatizácia základných a stredných škôl na Slovensku. Počet žiakov na jeden počítač. Projekt Infovek. Infovek na Orave. Koľko sa doteraz dalo na projekt Infovek. Počet zapojených škôl do Infoveku. Internet pre školy. Projekty e-Slovakia a Otvorená škola.