Změňte svá data na konkurenční výhodu
Špecifiká business intelligence ako procesu na podporu rozhodovania. Pojem a obsah BI. Informačné zdroje procesu BI. Dáta a informácie uložené v pamäti. Vedomosti pracovníkov. Proces business intelligence.