Princip štíhlosti
Základné definície štíhlosti. Význam zavádzania princípu štíhlosti. Straty štíhlej výroby. Osem spôsobov plytvania. Analýza príčin jednotlivých spôsobov plytvania. Nástroje a techniky používané na zavedenie štíhlej výroby. Kľúčové momenty zavádzania štíhlosti.