Sociální kapitál - Jermář, Milan
Pojem sociálny kapitál. Sociálna sieť. Nové úlohy riadenia ľudských zdrojov. Budovanie sociálneho kapitálu. Základný model pre budovanie sociálnych sieti a sociálneho kapitálu. Pracovné zásady pre manažérov ľudských zdrojov. Úlohy personálnych útvarov.