Španielsko v debatě o finalitě Evropské unie - Pavlík, Petr
Špecifiká postavenia Španielska v Európskej únii. Využitie prostriedkov zo štrukturálnych fondov. Práca v Konvente. Názory Španielska na Európsku federáciu a Ústavu.