Ježibaba euro - Žitňanský, Eduard
Zavedenie eura a ekonomické reformy. Dilema "buď euro, alebo dôchodková reforma". Hrozba rozpočtového deficitu. Časový harmonogram vstupu do EMÚ. Reálne ekonomické priblíženie sa priemeru EÚ. Autority ekonomickej vedy a otázka eura. Ekonomická výkonnosť SR. Prednosti a nevýhody používania eura v ekonomike.