Informačná sieť poľnohospodárskeho účtovníctva v nových členských krajinách - Šáškyová, Jana
Spoločná poľnohospodárska politika. Zber údajov z poľnohospodárskeho účtovníctva na základe jednotných postupov. Situácia vo FADN /Farm Accountancy Data Network/ v kandidátskych krajinách, prezentovaná na stretnutí v Bruseli 2003.