Riadenie a správa auditov - Petríková, Hana
Proces riadenia a správy auditov vo veľkých organizáciách. Softvérové riešenie NUNTIO pre riadenie a správu auditov. Plánovanie auditov. Realizácia auditov. Nezhody a nápravné opatrenia. Sledovanie auditov a nápravných opatrení. Prínosy nasadenia softvérového riešenia pre správu auditov.