Daň z pridanej hodnoty po vstupe SR do Európskej únie - Zuziková, Alena
Uplatnenie princípu krajiny určenia pri zdaňovaní tovaru - v prechodnom období, po vstupe do EÚ. V budúcnosti nahradenie princípom zdaňovania v krajine pôvodu, nevyhnutnosť harmonizácie sadzby DPH v členských štátoch.