Nová sociálna politika
Cieľ materiálu - sprístupnenie uceleného prehľadu zásadných reformných zmien v legislatíve sociálnej politiky SR, ktorú v roku 2003 pripravilo ministerstvo práce. Materiál je rozdelený do dvoch častí. 1. časť - Prehľad kľúčových dokumentov a zákonov predložených do legislatívneho procesu v roku 2003. 2. časť - Opatrenia novej sociálnej politiky k 1. januáru 2004.