Co potřebuje Bratislavská integrovaná doprava - Dravecký, Marek
Realizácia experimentálnej prevádzky integrovanej dopravy na území Bratislavy v priebehu roku 2000. Spolupráca medzi Dopravným podnikom Bratislava, Železnicami SR a Slovenskou autobusovou dopravou Bratislava. Navrhované riešenie.