Spotrebná daň z liehu - zmeny vyplývajúce z nového zákona platného od 1. 1. 2004 - Bartošová, Jana
Charakteristika spotrebnej dane. Niektoré nové pojmy z nového zákona o spotrebnej dani z liehu, platného od 1. 1. 2004. Celý zákon vstúpi do platnosti od 1. 5. 2004.