Rozdiely medzi českým a slovenským podvojným účtovníctvom - Mintál, Ján
Základné rozdiely medzi českých a slovenským podvojným účtovníctvom. Slovenské postupy účtovania v rámci záväzkov, v rámci dlhodobého nehmotného majetku. V príspevku nie sú riešené problémy týkajúce sa kurzových rozdielov, účtovania rezerv, časového rozlíšenia a pod.