Manažment knižníc v subsystéme akademických knižníc - Rešetová, Kvetoslava
Manažérstvo vysokej školy (fakulty). Všetky činnosti na fakulte, ktoré možno zhrnúť do činností výchovno-vzdelávacích, činností v oblasti vedy a výskumu, pre oblasť zahraničných stykov a vzťahov s verejnosťou sa dajú označiť ako akademické činnosti. Vytvorenie integrovaného subsystému akademických činností a jeho zaradenie do organizačnej štruktúry riadenia fakulty. Akademická knižnica ako základná zložka subsystému akademických činností. Úloha a význam akademických knižníc. Systém riadenia akademických knižníc.