Vyspělý poloostrov - Dánsko! - Brodský, Zdeněk
Stručné geografické údaje. Zloženie obyvateľstva, jeho kultúra a mentalita. Oblasť marketingu - tvrdá obchodná technika. Spôsoby priameho marketingu. Reklama.