Ekonomika dnešního Ruska: úspěchy, problémy, perspektivy - Bělousov, Andrej
Stručná charakteristika ekonomickej situácie v Rusku za obdobie 1999-2002. Dve etapy rastu ruskej ekonomiky. Negatívne tendencie rozvoja. Nevyhnutnosť zmeny ekonomickej stratégie v Rusku.Tri základné prístupy k formovaniu ekonomickej stratégie.