Kompas kreativního marketingu - Nekovář, Milan
Kreativný marketingový program. Kreativná stratégia a kreativný program. Konkrétny príklad formulácie marketingovej stratégie pre propagáciu a predaj. Zásady marketingového programu. Optimálna štruktúra marketingového plánu. Optimálny obraz o tímovej práci. Proces strategického plánovania.