Psychologické aspekty internetové komunikace - Vysekalová, Jitka
Človek a virtuálna realita. Internet a jeho pôsobenie na psychiku človeka. Rôzne virtuálne komunity. Interaktívne chovanie spotrebiteľov vo virtuálnych komoditách. On-line zákazník. Internet vyžaduje predvídateľnosť reakcií jednotlivých účastníkov.