Vymezení pojmu CRM a jeho specifika v pojišťovnictví - Herzmann, Jan
Implementácia systému CRM (Customer Relation Management) v českom finančnom sektore. Problémy pri nesprávnom chápaní riadenia vzťahov so zákazníkmi. Vymedzenie pojmu CRM. Definícia a princípy zákazníckej marketingovej stratégie a CRM. Špecifiká CRM v poisťovníctve. Nástroje CRM. Kritické faktory úspechu (CSF) implementácie CRM.