Elektronické sjednávání pojistných smluv - Rainiš, Oldřich
Podnikanie a využívanie e-obchodu. Internet ako podpora marketingovej činnosti poisťovní. Webová prezentácia - základ úspešného e-obchodu. Zavádzanie systému on-line uzatvárania poistných zmlúv. Optimalizácia jednotlivých prvkov procesu poistenia. Elektronický obchod a úloha sprostredkovateľov. Rizikové prvky elektronického obchodu. Požiadavky na vysokú úroveň informovanosti klientov o poisťovni a jej produktoch. Právo a elektronické podnikanie. Návrh nových zákonov na podporu elektronického obchodu. Budúcnosť uzatvárania poistných zmlúv cez internet.