[Lyžiarske strediská na Slovensku] - Beer, Gabriel
Z obsahu: Lyžiarske strediská - plač vystriedali investície. Vo Veľkej Rači začali s drobnosťami - vyplatilo sa. V Jasnej majú prekrytú rýchlu šesťsedačku a grandiózne plány. Eurofondy otvárajú šance pripraveným. Plejsy už skúsili aj to, ako chutí konkurz. Podiel na lyžiarskom koláči chcú aj mestá a obce. Dobrá cena, budú aj lyžiari - tvrdí ruský podnikateľ.