Nehnuteľnosti v špičkových lokalitách sú investíciou, na ktorej sa nedá prerobiť - Sedlák, Miro
Výška cien nehnuteľností - najdrahšia je Bratislava a niektoré väčšie mestá. Ceny sú najvyššie v centre mesta. V súčasnosti je pre investorov najatraktívnejšie hlavné mesto. Nedostatok parciel v Trnave. Budúcnosť tvoria predmestia.