Najnovší rating je výrazne lepší - Zachar, Dušan
Hodnotenie opatrení druhého štvrťroka 2003 na Slovensku vyznieva pozitívne. Sociálne poistenie. Pozitívne a negatívne hodnotenia. Kritika zvýšenia koncesionárskych poplatkov. HESO - Hodnotenie ekonomických a sociálnych opatrení za apríl až jún 2003.