Komparace vládní a opoziční verze reformy veřejných financí s ohledem na trh práce - Musil, Petr
Vývoj verejných financí v ČR (za vlád V. Klausa a M. Zemana). Verejné financie od roku 2002 výhľad do roku 2006. Vládny návrh reformy a jej dopad na pracovný trh. Alternatíva tieňovej vlády ODS. Postoj opozičnej KSČM.