Možnosti realizácie separovaného zberu odpadu v obciach a mestách SR - Lukáč, Milan
Dôvody a požiadavky na realizáciu separovaného zberu odpadu. Ekonomické hľadisko separovaného zberu odpadu. Náklady na zber vytriedených zložiek odpadu. Reálne režijné náklady. Príjmy obcí a miest zo separovaného zberu odpadu. Základné ekonomické vzťahy v oblasti separovaného zberu odpadu. Opatrenia pre efektívnejší a plošný rozvoj separovaného zberu SR na úrovni správy miest a obci, ale aj orgánov štátnej správy. Postup obcí a miest pri zavádzaní separovaného zberu odpadu.