Rozhlas sa v rozpočte skryl za televíziu - Múčka, František
Sumy v štátnom rozpočte vyčlenené pre Slovenský rozhlas a Slovenskú televíziu. Situácia sa vymenila. Slovenská televízia, ktorá v posledných rokoch bývala v mínuse, tento rok pomoc od štátu nežiadala. Nový manažment urobil v STV radikálne zmeny. Naopak Slovenskému rozhlasu dotácie stále nestačia. Ochota vlády počúvať argumenty Slovenského rozhlasu o nedostatku financií sa vytráca.