Currency swaps and new issue arbitrage strategy - Šoltés, Michal
V práci je analyzovaný pasívny menový swap. Sú nájdené podmienky, za ktorých je pasívny menový swap výhodný pre obidvoch partnerov a tiež podmienky na stanovenie swapových mier tak, aby kurzové riziko bolo rovnaké pre obidvoch partnerov.