Goodwill/badwill z pohľadu individuálnej účtovnej závierky podnikateľských subjektov podľa slovenskej právnej úpravy - Juríková, Renáta
Objasnenie vecnej podstaty pojmov goodwill a badwill, ich vzniku, účtovania a prezentácii v individuálnej účtovnej závierke podnikateľských subjektov podľa slovenskej právnej úpravy platnej od 1. 1. 2003.