Automobil ako luxus - Hübel, Jozef
Slovenský trh s automobilmi. Odbyt vozidiel na Slovensku a stupeň motorizácie. Stupeň motorizácie v kandidátskych krajinách. Priemerný vek vozidiel na slovenských cestách. Odpočet DPH na motorové vozidlá. Súčasná situácia na Slovensku z daňového pohľadu.