USA: áno jadrovým elektrárňam - Polakovič, Ivan
Celková spotreba energie a vývoj cien v Spojených štátoch od roku 2002 do roku 2025. Spotreba zemného plynu a ropy. Ceny ropy a zemného plynu. Spotreba uhlia. Cesta ku znižovaniu škodlivých emisií. Výroba a spotreba elektriny.