Assessment of the V4 countries cross-border cooperation - Marková, Viera
Realizácia regionálnej politiky Európskej únie v kontexte cezhraničnej spolupráce EÚ. Charakteristika cezhraničnej spolupráce na základe dohody. Program a finančná realizácia cezhraničnej spolupráce. Príklad cezhraničnej spolupráce medzi Slovenskom a Poľskom na základe prijatých dokumentov. Bariéry cezhraničnej spolupráce z pohľadu malých a stredných podnikov.