Meranie miestnej trvalej udržateľnosti v európskom kontexte - Švihlová, Dana
Cieľ príspevku - na základe teoretických východísk, týkajúcich sa udržateľného rozvoja a interpretácie indikátorov na jeho meranie so zameraním na miestnu úroveň, prezentovať medzinárodné iniciatívy, ktorých výsledkom bolo zostavenie testovacej sady spoločných európskych indikátorov trvalo udržateľného rozvoja pre mestá.