Metodika Medzinárodného menového fondu a Eurostatu vo verejných financiách a jej aktualizácia v Slovenskej republike - Šulajová, Irena
Porovnanie metodiky Medzinárodného menového fondu a Eurostatu. Štatistika verejných financií. Postavenie a správa verejných financií v Slovenskej republike. Medzinárodne porovnateľná štatistika verejných financií. Tri metodiky pohľadu na rozpočtové hospodárenie verejnej správy - národná metodika, metodika Medzinárodného menového fondu a metodika EÚ (Európsky systém účtov - ESA 95).