Odvody poistného a zdanenie miezd od 1. 1. 2004 - Kontšeková, Zuzana
Zmeny v systéme sociálneho poistenia a zdanenia príjmov zo závislej činnosti od roku 2004. Fondy Sociálnej poisťovne. Sadzby a vymeriavacie základy poistného od 1. 1. 2004. Zdanenie príjmov zo závislej činnosti zamestnávateľom.