Finančné riadenie odvodov Slovenskej republiky po jej pristúpení k Európskej únii - Konvalinková, Iveta
Prehľad o celkovom finančnom riadení odvodov SR do rozpočtu Európskych spoločenstiev po pristúpení SR k Európskej únii.