Modely riadenia kvality služieb - Mateides, Alexander
Modely riadenia kvality služieb zoradené podľa autorov tak, ako sa vyvíjali názory na túto problematiku - Valeria Zeithamlová, Leonard Berry, Lynn Shostacková, Avedis Donabedian, Raymond Fisk, Christian Grönroos, Alan Parasuraman, Anton Meyer, Roland Mattmüler, Frederick Livingston, Andrew Brogowicz, Linda Delenová a David Lyth.