Controlling - princípy a jeho význam v marketingovom riadení podniku - Chrzanová, Lenka
Všeobecná charakteristika controllingu. Controlling v marketingovom riadení podnikov. Možnosti uplatnenia controllingu v marketingu. Marketingový controlling by nemal chýbať v zavedenom systéme riadenia podnikov.