Ľudský faktor sa neustále vyvíja - Štefková, Nadežda
Nové prístupy v riadení ľudských zdrojov v manažmente verejnej správy. Subjekty, ktoré ovplyvňujú zamestnancov väčších podnikov pri riadení ľudských zdrojov. Personálny marketing. Špecifiká verejnej správy. Trendy ovplyvňujúce riadenie ľudských zdrojov.